Apartmani Zambarlin – Komiža, otok Vis

Dobrodošli u Komižu!

Postanite dijelom bezvremenske bajke

Opis

Smještena u uvali na sjeverozapadnoj strani otoka Visa, okrenuta prema moru i suncu pruža mogučnost odmora i kupanja od svibnja do listopada. Sačuvala je autentičnost i draž malog ribarskog mjesta, sklad i spokojan naćin života. Oćarat će vas svojom nedirnutom prirodom, ljepotom polja, bogatstvom uvala i plaža, čistim morem, kamenim ulicama i kućama. Upoznat ćete je kroz pomorske običaje i legende,okus vina i ribe i miris aromatičnog bilja.

Nasuprot komiške vale, udaljen pola sata vožnje brodom nalazi se otok Biševo, poznat po svojim špiljama i prekrasnoj pješćanoj plaži Porat.Na otoku je najveća Medvidina špilja te najpoznatija Modra špilja koja plijeni pažnju i fascinira svojom igrom svjetlosti, nevjerojatnim plavetnilom i srebrnim odsjajem.

Bilo da želite provesti odmor uz atraktivne izlete, škole ronjenja, paraglajding…ili želite jednostavno ljenčariti na suncu daleko od gužve Komiža će vas očarati toliko da ćete joj se poželjeti vratiti!

Galerija fotografija© 2011 — 2024 Apartmani Zambarlin Komiža. Sva prava zadržana. Web dizajn i fotografija: Stjepan Tafra